Sign Up Free
Socialwider is all about social networking, sharing with friends and millions of people.

Dacă aveți asigurare auto

Având masina remorcata poate fi foarte confuz, frustrant, și costisitoare. Nu contează motivul pentru care este, va trebui să rămâneti calm și să se gânditi la ceea ce trebuie să faceți.

În primul rând, trebuie să știți motivele pentru care masina ar putea fi tractata. Dacă, din anumite motive, nu aveți o licență sau a fost suspendata, sunteți apoi conduceți în mod ilegal. Poliția nu poate continua să vă conducă, deoarece ai putea fi o datorie și, eventual, o amenințare pentru oricine altcineva pe drum. Dacă ați fost arestat, tu masina este apoi lăsat nesupravegheat și, eventual, parcat pe fiecare proprietate privată, fie pe un drum public. masini va fi achiziționate de către poliție, deoarece acesta este parcat ilegal și pentru că mașina nu poate fi mutat. Acestea sunt doar cateva motive; va trebui să verificați cu starea și / sau orașul în care va fi permis de conducere pentru a afla despre orice alte legi care ar putea duce la masina tractat.

Dacă nu sunteți sigur că mașina a fost de fapt remorcat, puteți suna la informații și spune-le credeți că a fost. Operatorul va transfera apoi către cineva care lucrează pentru străzi și Salubritate, care vor fi apoi în măsură să vă ajute în continuare. Ele s-ar putea solicita fie pentru numărul dvs. de înmatriculare sau numărul de identificare al vehiculului (VIN). Odată ce au aceste informații ar trebui să fie în măsură să dau seama dacă a fost remorcat, ce companie de remorcare, și, eventual, ce impound mult. Pot exista mai multe loturi impound într-un singur oraș, astfel încât acestea să fie în măsură să vă ajute să dau seama exact ce lot vehiculul dumneavoastră poate fi la. Singurul lucru este că, dacă remorcarea sa întâmplat în urmă cu doar câteva minute, apoi vehiculul de remorcare poate nu l-au făcut la lotul încă, ceea ce înseamnă că va trebui să sun înapoi mai târziu sau să aștepte.

Odată ce ați dat seama în cazul în care poate fi vehiculul dumneavoastră, verificați scena pentru a afla dacă mașina a fost luată în mod ilegal sau nu. Desigur, dacă ai fost într-un accident care a dus la remorcarea masinii, atunci ar trebui să știți deja că era o remorcare legală. Uita-te pentru a vedea dacă nu au fost parcate ilegal. Acest lucru ar putea însemna ai parcat într-un loc de handicap, parcat într-o zonă de parcare, sau sunt parcate undeva că nu este desemnat vizitator, un eveniment sau parcare angajat.

Dacă aveți asigurare auto, verificați pentru a vedea dacă polița dumneavoastră în cazul în care sunt remorcate, iar în cazul în care sunt acoperite în cazul în care se întâmplă orice daune în proces. Pentru cele mai multe polite de asigurare, va trebui să plătească în plus pentru a avea costuri de remorcare acoperite. Suma pe care societatea poate plăti va depinde de la companie la companie. Cele mai multe companii nu sechestra va factura compania de asigurare direct, va fi responsabil pentru plata facturii, apoi transmiterea informațiilor pentru a obține rambursate de către furnizorul de asigurare. Sperăm că va fi capabil de a lua masina inapoi din lot sechestra. Cu toate acestea, în cazul în care ați fost într-un accident si masina nu mai este sigur de a conduce, atunci va trebui, probabil, să meargă caute un nou citat credit auto pentru a obține mașină nouă.
Click aici daca vrei sa achizitionezi piese auto din dezmembrari
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above
TOP