Sign Up Free
Socialwider is all about social networking, sharing with friends and millions of people.

jeg ikke arsenal drakt hadde startet

Raheem Sterling har ikke advart om ikke å la rådgiverne ødelegge sin karriere med dårlig råd fra Arsenal-legen Thierry Henry.
Sterling, 20, er midt i kontraktsforhandlinger med Liverpool som har blitt gjennomført i det offentlige øye. En velplassert kilde har fortalt ESPN FC at forspilleren ønsker å bevege seg bort fra Anfield, og har allerede avvist en ny £ 100,000-a-week-avtale.
Men arsenal drakt barn Henry, som innrømmet at han gikk gjennom noe lignende i sin karriere, mener at ungdommen må demontere seg med alle som ikke har sine beste interesser på sitt hjerte.
«Jeg tror vi alle vet at han har fått dårlig råd,» sa Henry, en pundit, til Sky Sports. »Du kan ikke gå ut der og snakke om kontrakten din i pressen. Respekter klubben som du spiller for.
'Hvis du vil forlate Liverpool eller ikke, når du bestemmer deg for å reise eller bo, så gjør du det. Ikke diskuter deg selv i papiret. '
Som en ung spiller i Monaco ble Henry sporet av Real Madrid, men angriperen slått dem juventus drakt ned og valgte å flytte til Juventus i 1999 etter å ha brukt mer tid i Frankrike før han senere fikk navn på Arsenal.
'Jeg gikk gjennom det samme da jeg var ung og hadde et problem med Real Madrid og Monaco fordi noen gutter som var rundt meg, satte ting i hodet mitt,' la han til.
'Jeg mistet fotballen min, mentalt var jeg ikke lenger, jeg konsentrert meg ikke om noe, og derfor så det ut som om jeg skulle ha en god karriere og folk spurte meg når jeg ikke arsenal drakt hadde startet karrieren min!
'Så det er det samme med Raheem Sterling. I en grad kan du klandre agenten, rådgiveren, hva du vil kalle dem nå, du må være en mann om det også, du må kunne si: 'Nok, du' ødelegger livet mitt, du ødelegger Min karriere. ''
Henry la til at han ønsker å se Sterling bli med Arsenal, til tross for Manchester Uniteds interesse.
'Han er et flott produkt for Liverpool, og han kommer til å være et flott produkt for England,' sa han. 'Jeg ville være mer enn glad for å se ham spille for Arsenal, men han er fortsatt en Liverpool-spiller.
'Vi vet alle at han er en Londoner, og vi vet fotballdrakter barn at Arsene er interessert i ham.'

http://www.africansdate.com/blogs/post/109956

http://fotballdrakters.eklablog.com/vi-har-billige...

http://aroofaboveus.org/blogs/post/63315

http://maximilian28.over-blog.com/2017/04/samtale-...

https://fotballdrakter.page4.me/news.html

http://dancehalldatabase.com/blog/et-unikt-3-0-ned...

http://lovers4u.ca/forum/topic/21636

https://margherita.yooco.org/billige_fotballdrakte...

http://www.wikiword.eu/fotballdrakters/
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above
TOP