Sign Up Free
Socialwider is all about social networking, sharing with friends and millions of people.

I ettertid liverpool drakt barn vil han vite at ting

Atletico Madrid overgav sin tittel til Barcelona og krasjet ut av Europa for å slå rivaler Real Madrid.
Med La Liga over, ser vi tilbake på Atletico Madrids kampanje som tanker går mot sommeren og neste sesong.
La Liga Målet med League League er å tro at det vil være en realistisk mulighet, men det vil være en følelse av 'hva som kunne vært' i Champions League.
Chelsea | Man City Arsenal | Man Utd | Tottenham | Liverpool | Southampton | Swansea | Stoke | Crystal Palace | Everton | West Ham | West Brom | Leicester | Newcastle | Sunderland | Aston Villa | Hull real madrid drakt City | Burnley | QPR

Den eneste utfordreren for denne prisen er 4-0-rivningen av lokale rivaler Real Madrid for å spore dem i den spanske hovedstaden Manzanares-elven. Mens Diego Simeones side gjorde det seks uten nederlag mot Los Blancos, spilte det seg ikke så bra at Atleti startet da Koke hadde lidd en knust nese før 10 minutter hadde passert.
Likevel bøyet av en bounce Calderon, Los Rojiblancos var 2-0 opp før 20 minutter hadde gått takk til Iker Casillas 'howler fra Tiago 's skudd og Saul Niguezs fantastiske overhead kick. - De var først til hver ball og helt outfought deres Berømte naboer Antoine Griezmanns ønske om å slå Raphael Varane til ballen da han gjorde det 3-0 på timen var en perfekt illustrasjon av kløften i lyst mellom de to sidene og Mario Mandzukic fikk sitt mål, hans dominerende midtveisskjerm fortjent. Mot slutten.
Dessverre kom dette også mot Los Blancos, denne gangen i Champions League. Etter å ha sju kamper uten nederlag mot Carlo Ancelottis side, er Los Colchoneros i den posisjonen hvor det dyrebare bortemålet på Bernabeu ville ha betydd Real Madrid måtte score to ganger mot Atleti for å komme igjennom
Med forventning høyere enn noensinne, har Simeone for en gang fått sin taktikk helt feil da han setter oppsiden for en 0-0, og tar av dangerman Griezmann i andre omgang og suksess gir etter for en sen, hjerteskjærende Javier Hernandez-vinner etter å ha tilbudt lite Gjennom 90 og å ha Arda Turan avvist. Den argentinske nektet å innrømme at han fikk 'gjøre de samme tingene igjen.' I ettertid liverpool drakt barn vil han vite at ting kunne ha vært veldig annerledes som april kveld.
Antoine Griezmann kjempet først på Atleti, men kom snart på sporet.
Antoine Griezmann. Ting kom til en sakte start for € 30 millioner ankomst, som i utgangspunktet kjempet for å tilpasse seg sin nye posisjon som en sentral angriper. Griezmann sluttet seg ikke i La Liga til november. I sine tidlige dager ble han ofte brukt som en erstatningsspiller eller hekta like etter timen hvis han startet da hans tvil ble kastet over hans treningsevne for å spille i høy intensitet Stil som Simeone krever av sine spillere.
Etter hvert som sesongen utviklet seg, stod hans harde arbeid, tempo, dyktighet og øye for målet ut i en lovende debutkampanje på Calderon, og han er nå et av første navnene på lagbladet. Etter å ha hatt et hat-trick mot Athletic Bilbao i kampen før vinterpause, gikk den minkende angriperen på en scoring-runde som brøt rekordet for de flest målene som en franskmann scorede i Spanias topp fotballdrakter divisjon i en sesong med 22.
Gabi. Aldri en lett å velge, men kapteinens standarder er satt så høye i fjor at denne kampanjen er saddled. Hans fall i form så ham utelatt fra start XI for to av sidens Champions League-bånd mot Bayer Leverkusen og Real Madrid Han ble sendt ut på en halvtid i en kamp, ​​og endte også med å ha håpet på en Copa del Rey tilbake til Barcelona.
Ting gikk ikke bra for 31-åringen. Til tross for å gjøre 33 league opptredener, ikke midtbanespilleren ikke mønstre en eneste målkrone i 18 år i fjor, må han opp sitt spill dramatisk hvis han ønsker å holde fast på armbåndet og forbli en integrert del av Simeones planer neste sesong .
Det vil som vanlig være et høyt antall innsatser på Atleti denne sommeren. En ny kontrakt for Griezmann må være en prioritet for klubben til å avværge ryttere, mens ryktet har det at en kjøper vil bli søkt etter Mario Mandzukic, noe som betyr at et nytt startsenter-fremover til partner for den franske internasjonale må søkes.
Etter å ha signert Fernando Torres i januar, snakkesalearrangementer Simeone er opptatt av real madrid drakt barn å bringe hele bandet sammen med gamle gutter Radamel Falcao og Filipe Luis Joao Miranda går inn i de siste 12 månedene av kontrakten og ga Jose Maria Gimenez 'Mario Suarez og Cristian Rodriguez er også satt til å forlate og må byttes ut.
Tredje igjen vil være par for kurset. Imidlertid vil Calderon trofaste begrense seg og grepet over Real Madrid forblir dominerende.

https://www.kiwibox.com/margher/mypage/

http://dancehalldatabase.com/blog/han-har-passert-...

http://www.cityevents.tv/blog.php?id_blog=141638

http://fotballdrakter.nation2.com/index.php

http://destinosexotico.com/forum/topic/4095

http://looseweb.com/blogs/4818/14246/tok-swanseas-...

http://iparte.com/blogs/14633/15563/slaende-stotte...

http://aroofaboveus.org/groups/1316

http://lovers4u.ca/forum/topic/21636
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above
TOP