Sign Up Free
Socialwider is all about social networking, sharing with friends and millions of people.

Sohbet becerilerinizi geliştirmek

Hayatınızda sürekli olan değişimlerin ilişkilerde bozulmaya dönüştüğü ve düşüncelerinizin yanlış ifade edilmesinin fırsat kaybına yol açtığı zamanlar olduğunu fark edersiniz. Böyle bir deneyim, etraflarındaki insanlarla sohbet ve iletişimin hedeflerini kesin olarak tanımlamadan oluşur. Belki iyi bir dinleyici olmak ya da duygularınızı daha net ve farklı ifade etme pratiği yapmak istiyorsunuz.
Uyumlu ilişkiler kurmaya odaklanın. Kişisel ilişkileriniz kısa sürüyorsa ve iş arkadaşlarınızla soğuk ve uzaktan iletişim kuruyorsanız, sağlıklı bir ilişki için gerekli niteliklere odaklanmanız yeterlidir.
Başkalarıyla empati kurun sohbet edin. Kendinizi diğer kişinin yerine koyduğunuzda, soruna mükemmel bir konumdan bakarsınız. İnsanlar anlaşıldığını hissettiğinde yavaşlar ve bu daha fazla anlayış ve birliğe yol açar.
Ortak nedeni başkalarına tanıtın. İnsanların tanıdık çevrelerinde, işte, sosyal toplantılarda veya toplantılarda kendilerini evlerinde hissetmelerine yardımcı olun. Diğer insanları sosyal çevrenizden dışlamaktan kaçının. Yabancı gibi hissetmelerine izin vermeyin.
İlişkinizde dürüstlük uygulayın. Bir ilişkide vermekten fazlasını alma eğilimindeysen, daha cömert olmaya çalış. Örneğin, arkadaşınız veya partneriniz en sevdiğiniz aktivitelerde, toplantılarda veya bir sohbet oturumunda her zaman size eşlik ediyorsa, nazikçe yanıt verin.
Dürüst ol. İki kişi birbirine güvendiğinde, ilişki daha istikrarlıdır. Kişinize olan güven düzeyini artırmak için yükümlülükleri ve vaatleri yerine getirin.
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above
TOP