Sign Up Free
Socialwider is all about social networking, sharing with friends and millions of people.

Λονδίνο πλανήτη πλανήτη ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Το Onsports παρουσιάζει την «BT», ντετέκτιβ κινητών ντετεκτιβ αθηνα την Ντετέκτιβ Ρόδο αγγλική εταιρία που απέκτησε ντετεκτιβ τιμες λαρισα τα πλήρη δικαιώματα του Champions League και το Europa League έναντι... Γραφεία Ντετέκτιβ Σπάρτη 1 δις ιδιωτικοι ντετεκτιβ πειραιασ ευρώ!..."

Σοκ: 1 δις για το Champions League στην Αγγλία ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ


 


Ας «ταξιδέψουμε» στον μακρινό Γενάρη του 1878. Ο Γκράχαμ Μπελ παρουσιάζει στην βασίλισσα Βικτόρια το πρώτο τηλέφωνο στην ιστορία της ανθρωπότητας και λίγες ημέρες αργότερα στα γραφεία της εταιρίας του Τζον Χάντσον, στο Μάντσεστερ, μηχανικοί της David Moseley and Sons εγκαθιστούν το πρώτο τηλέφωνο στο Ηνωμένο Βασιλείο, προκειμένου ο γνωστός επιχειρηματίας της εποχής να συνομιλεί με το παράρτημα της εταιρίας του στο Σούντχιλ.


Την άδεια για την εγκατάσταση δίνει η General Post Office, η κορυφαία ταχυδρομική εταιρία του Νησιού. Κάτι λιγότερο από έναν αιώνα αργότερα, η General Post Office χτίζει τον περίφημο πύργο τηλεπικοινωνιών του Λονδίνου και αρκετά χρόνια αργότερα ολόκληρη η εταιρία μετονομάζεται σε «BT», κοινώς British Telecommunications ή British Telecom.
Από τον Οκτώβριο του 1980 μέχρι και τις μέρες μας, η ΒΤ εξαπλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατακτά τη μια... κορυφή μετά την άλλη. Σταθερή και Κινητή Τηλεφωνία, Ίντερνετ και Οπτική επικοινωνία είναι μερικές από τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει σε όλες τις χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου και συνολικά σε 177 ανά τον πλανήτη, όντας μια εταιρία-μαμούθ!


Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr


ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώΜε τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,
έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για
να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με τους επενδυτές να
προεξοφλούν την επιστροφή της wikipedia.orgΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr


ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr


ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
source: http://www.newsbomb.gr/sports/story/368869/sok-1-d...

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ…
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above
TOP