Sign Up Free
Socialwider is all about social networking, sharing with friends and millions of people.

9 Steps To Ormekur Kat Of Your Dreams

Uanset årsagen inkluderer almindelige symptomer på diabetes vægttab på trods af en god appetit og øget tørst og vandladning. Feline hepatic lipidosis (katte fedtlever syndrom): Dette er en almindelig form for leversygdom, der sker, når en katte har et tab af appetit, som derefter tvinger leveren til at omdanne katte kropsfedt til brugbar energi. Øremider: Dette er parasitter, der inficerer en katteørre. Er du en af ​​dem? 3. Alternativer - ipodate er endnu en kattemedicinsk hyperthyreoidisme, men den er sjældent tilgængelig overalt. Feline leukæmi er ikke smitsom for mennesker eller andre typer dyr. Ligesom tandforsikring er kæledyrsforsikring ikke en type forsikring, som folk oprindeligt tænker på at opnå med hensyn til økonomisk planlægning, men begge typer forsikring er absolut vigtig, hvis du har kæledyr og tænder. Der er to typer diabetes. Dette er kun nogle af de almindelige årsager til øreinfektioner. Det forårsager hyppige infektioner. Urinvejsinfektion: Dette er normalt en bakterieinfektion, men der er også vira, der også kan forårsage urinvejsinfektioner.

Dette er proteiner, der er opdelt i meget små stykker, så det er meget usandsynligt, at de forårsager en allergisk reaktion. Hvis katten blev opbevaret i en lille bærer, kan den jordes i sig selv eller holde tilbage eliminering, indtil den er meget ubehagelig. Der vil være en kort beskrivelse af, hvad kattesygdommen er, hvordan den er forårsaget og nogle forebyggende skridt, hvis nogen, for at hjælpe med at holde din elskede katte glad og sund. X Forskningskilde Konsultationer inden for Feline Internal Medicine. En eller to doser af enhver medicin kan fjerne disse orme. Den anden type, kendt som type to-diabetes, er, når kroppens celler ikke længere kan behandle insulinet korrekt. Et endnu mere alvorligt problem for fans af den burmesiske race er, at nogle killinger kan fødes med alvorlige ansigts abnormaliteter og ufuldstændig udvikling af kraniet, hvis de bærer to kopier af et unormalt gen. De foldede ører, der giver den skotske fold race dets navn, er forårsaget af en genetisk abnormitet kaldet osteochondrodysplasia, der ændrer brusk og knogler udvikling. Øvre luftvejssygdomme (rhinotrcheitis, calicivirus og klamydia) er tre virtuelle alvorlige koldtypevirus, der er meget smitsom og kan påvirke din kat. Symptomer er høj feber, løbende og snotet næse, nysen og hoste, løbende øjne og åndedrætsbesvær.

Forebyggelse af nogle Ormekur kat håndkøb- og killingsygdomme begynder med killingerne. De 3 i 1 killinger skud dækker tre vigtige sygdomme. Forebyggelse af disse sygdomme med årlige husdyrvacciner og en ounce med ansvarligt ejerskab af kæledyr er meget billigere end enhver behandling ville koste at gøre dit kæledyr sundt igen. Selvom ikke alle kattesygdomme er dødelige, er det vigtigt at søge behandling, så snart kattesymptomerne ser ud til at forhindre, at problemet bliver værre. Katte med PRA forekommer normale, når de er små, men med tiden formindskes synet gradvist, indtil de er helt blinde. En dyrlæge kan udføre en øjenundersøgelse og synstest for at afgøre, om din kat har PRA, samt give dig vejledning i pleje af en blind kat. Det vides, at genetiske abnormiteter er forbundet med progressiv nethindeatrofi (PRA) hos flere katteacer, herunder abyssinerne, somalerne og Ocicat.
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above
TOP